Kopieer link
Gekopieerd
lmatfy
Gekopieerd

Citrix Workspace installeren

Een gebruiker moet Citrix Receiver (of Workspace) installeren op zijn werkstation, of Profit gebruiken via een browser. Als je kiest voor Citrix Receiver (of Workspace), kan de systeembeheerder Citrix uitrollen op de werkstations of de gebruiker kan Citrix installeren tijdens het aanmelden.

Let op:

Je vindt de door AFAS aanbevolen versies van Citrix Receiver en Workspace op de AFAS Klantportal.

Als je Profit in de browser draait, dan hoef je Citrix niet lokaal te installeren.

Voor situaties waarbij je organisatie aanvullende techniek of beveiligingsmaatregelen toepast die dit complexer maken, gaat AFAS er van uit dat de organisatie er zelf voor zorgt dat de toegang voor AFAS Online toegestaan wordt. De systeemeisen zijn daarbij een belangrijke informatiebron.

Direct naar

1. Inloggen inrichten (Citrix / Single sign-on)
  2. Systeemeisen
  3. Citrix installeren
  4. Werken met Thin client, VDI, Citrix of Terminal server / RDS
  5. Twee-factorauthenticatie inrichten
  6. Single sign-on inrichten

Proces

Inloggen Citrix Receiver

Werkgebied