Hoe installeer ik Citrix Workspace?

Als systeembeheerder zorg je ervoor dat je gebruikers de Citrix Workspace installeren of geïnstalleerd krijgen. Daarnaast moet je voldoen aan de Systeemeisen.

Voor situaties waarbij je organisatie aanvullende techniek of beveiligingsmaatregelen toepast die dit complexer maken, gaat AFAS ervanuit dat de organisatie er zelf voor zorgt dat de toegang voor AFAS Online toegestaan wordt. De systeemeisen zijn daarbij een belangrijke informatiebron.

Je download en installeert Citrix Workspace via: https://klant.afas.nl/installatie-citrix-receiver.

Process

Inloggen Citrix Receiver