Overzicht wachtrijtaken van alle Profit-producten

In dit overzicht staan alle acties die via de wachtrij uitgevoerd worden. De wachtrij is altijd ingeschakeld.

Inhoud

Algemeen
  • AFAS Remote
  • Analyse raadplegen
  • Digitaal ondertekenen
  • E-mail versturen via workflows
  • Geplande taken
  • Rapport genereren
  • Workflows
  • Sessiegegevens InSite en OutSite opschonen

Bij InSite en OutSite gaat het om het opruimen van sessiegegevens van gebruikers. Als een gebruiker een InSite- of OutSite-site gebruikt, is er sprake van een sessie. Deze kan bewaard blijven in Profit na het afsluiten van de sessie (bijvoorbeeld omdat de gebruiker zijn browser afsluit zonder uit te loggen). Als een gebruiker zich aanmeldt ontstaat er een nieuwe sessie, en Profit zal daarom gegevens van voorgaande sessies opruimen. Als je de wachtrij gebruikt, zal dit via de wachtrij worden afgehandeld (en dus niet als de gebruiker zich aanmeldt).

• Sites publiceren

Deze taak wordt om de drie minuten uitgevoerd om InSite- en OutSite-sites bij te werken. De taak controleert of er wijzigingen zijn en werkt de sites indien nodig bij. Dit gebeurt altijd, je kunt deze taak niet zelf inplannen of beïnvloeden. Aangezien deze taak op de achtergrond wordt uitgevoerd, beïnvloed dit de performance van Profit niet.

Ordermanagement
Projecten
Financieel
Fiscaal
HRM

HRM

Payroll

Direct naar

1. Wachtrij gebruiken en beheren
  2. Overzicht wachtrijtaken van alle Profit-producten
  3. Taak starten en in de wachtrij zetten
  4. Taken in de wachtrij raadplegen