Periode journaliseren

Je kunt het journaliseren handmatig uitvoeren na het accorderen van een periode, om de journaalposten over te zetten naar Profit Financieel of te exporteren.

Profit journaliseert een periode automatisch na het accorderen, als je dit in de eigenschappen van de werkgever hebt aangegeven.

Als je journaliseert naar een andere omgeving, moet je het journaliseren apart starten. De omgeving waarnaar wordt gejournaliseerd is ook opgegeven in de instellingen van de werkgever.

Journaliseren handmatig uitvoeren

1. Ga naar: HRM / Payroll / Salarisverwerkingscockpit.
  2. Open de weergave: Salarisverwerkingsplan (actueel).

Meer informatie: weergaven in de salarisverwerkingscockpit

3. Selecteer de perioderegel.
  4. Klik op: Meer actiesJournaliseren.
  5. Klik op: Ja.

Er verschijnt een pop-up als de journalisering succesvol is verwerkt in de wachtrij.

Druk op F5 om de weergave te vernieuwen. Je ziet nu een vink in de kolom Gejourn.

Direct naar

1. Salarisverwerking
  2. Salarisverwerkingsplan inrichten
  3. Groepsgewijze verwerking inrichten
  4. Periodiek toekennen
  5. Periode verwerken
  6. Payroll Auditor
  7. Periode dichtzetten
  8. Verwerkte periode controleren
  9. Opnieuw verwerken
  10. Accorderen
  11. Journaliseren
  12. Verwijderen verwerking