Loonstroken raadplegen in dossier medewerker

Je kunt de loonstroken raadplegen in het dossier van de medewerker, als je deze hebt ingestuurd als dossieritem.

De loonstroken worden toegevoegd aan het dossier van de medewerker en/of werkgever, afhankelijk van de instellingen van de werkgever. Als je een filter op medewerker toepast, dan worden de loonstroken echter niet in het dossier van de werkgever opgeslagen.

Als je definitieve loonstroken van een bepaalde periode hebt opgeslagen als dossieritem en je nogmaals voor deze periode loonstroken genereert, dan worden deze niet overschreven. Je kunt de originele loonstroken wel als dossieritem verwijderen uit het dossier.

Loonstrook raadplegen in dossier:

1. Ga naar: HRM / Payroll / Salarisverwerkingscockpit.
  2. Open de perioderegel.
  3. Selecteer de medewerker.
  4. Klik op de actie: Medewerker.

Profit opent de eigenschappen van de medewerker.

5. Ga naar het tabblad: Dossier.
  6. Open de loonstrook.

Direct naar

1. Loonstroken
  2. Loonstroken en jaaropgaven inrichten
  3. Loonstroken genereren
  4. Verschil en vervangende loonstroken
  5. Loonstroken e-mailen
  6. Raadplegen in dossier medewerker
  7. Loonstroken of jaaropgaven verwijderen uit dossier
  8. Loonstroken raadplegen in InSite
  9. Jaaropgaven genereren
  10. Jaarloonstrook genereren