Loonstroken e-mailen

Als je de loonstroken genereert in de salarisverwerkingscockpit, dan e-mail je deze direct naar de medewerkers. Profit verstuurt de loonstroken als bijlage (PDF-bestand) bij een standaard e-mailbericht. Profit bundelt de loonstroken per medewerker in één PDF-bestand. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als de medewerker een extra loonstrook krijgt vanwege correcties of het uitbetalen van vakantietoeslag. PDF-bestanden zijn beveiligd met een wachtwoord, als je dit instelt in de eigenschappen van de medewerker.

Je kunt de loonstroken per e-mail verzenden naar het privé of zakelijk e-mailadres van de medewerkers. Dit stel je bij de medewerker in.

Let op:

Neem contact op met de internet-provider voordat je grote hoeveelheden loonstroken of jaaropgaven per e-mail gaat verzenden. Grote hoeveelheden mail kunnen worden opgevat als spam, en daarom worden geblokkeerd.

Verzonden e-mailberichten

Profit maakt bij het versturen van e-mail geen gebruik van je eigen e-mailprogramma (bijvoorbeeld Microsoft Outlook) voor het verzenden van e-mailberichten. Hierdoor kun je de verzonden e-mailberichten achteraf niet opvragen via het e-mailprogramma. Profit maakt bij het versturen van e-mail gebruik van de Exchange-server.

In het overzicht met de verrichte acties en in het menu Historie zie je of de e-mail is verzonden.

Meer informatie over het menu Historie.

Herhaaldelijk e-mailen

Als je de loonstroken meerdere keren wilt e-mailen, dan verwijder je eerst de dossieritems. Dit doe je in de salarisverwerkingscockpit via de actie Verwijderen dossieritems, of in het dossier van de medewerker.

Medewerker uit dienst

Profit verstuurt geen loonstrook naar het zakelijke e-mailadres van een medewerker die uit dienst is, Profit drukt de loonstrook dan altijd af. Een medewerker is uit dienst als de datum uit dienst is gevuld of de einddatum van het contract van de medewerker is verstreken. Dit geldt ook voor het opslaan van loonstroken als dossieritem.

Direct naar

1. Loonstroken
  2. Loonstroken en jaaropgaven inrichten
  3. Loonstroken genereren
  4. Verschil en vervangende loonstroken
  5. Loonstroken e-mailen
  6. Raadplegen in dossier medewerker
  7. Loonstroken of jaaropgaven verwijderen uit dossier
  8. Loonstroken raadplegen in InSite
  9. Jaaropgaven genereren
  10. Jaarloonstrook genereren