Loonstroken raadplegen in InSite

Als je de loonstroken opslaat in het dossier van de medewerker, kan de medewerker deze raadplegen in InSite. Hierdoor kan de medewerker overal en altijd de loonstroken bekijken en beschikt de medewerker over een archief met de loonstroken. Dit geldt ook voor de jaaropgaven.

Loonstrook raadplegen via InSite:

1. Start InSite.
  2. Klik op: Loonstrook.

Als je de loonstrook van een andere medewerker wilt bekijken, dan ga je naar Loonstrook onder HRM.

InSite kan bij jou anders zijn ingericht, waardoor de omschrijving van de actie anders is.

3. Open de loonstrook.

Direct naar

1. Loonstroken
  2. Loonstroken en jaaropgaven inrichten
  3. Loonstroken genereren
  4. Verschil en vervangende loonstroken
  5. Loonstroken e-mailen
  6. Raadplegen in dossier medewerker
  7. Loonstroken of jaaropgaven verwijderen uit dossier
  8. Loonstroken raadplegen in InSite
  9. Jaaropgaven genereren
  10. Jaarloonstrook genereren