Omgeving of testomgeving verwijderen

Je kunt omgevingen die je niet meer nodig hebt, zelf verwijderen.

Heb je ten onrechte een omgeving verwijderd? Je kunt deze als volgt laten terugzetten:

• Is er haast bij? Neem telefonisch contact op met AFAS Support om de omgeving te laten terugzetten. Voer in de tussentijd geen acties uit met de functie Algemeen / Omgeving / Beheer / Aanvragen omgeving.
  • Is er geen haast bij? Volg dan deze stappen.

Omgeving verwijderen:

1. Open de te verwijderen omgeving.

Let op:

Controleer of je in een testomgeving zit! Testomgevingen beginnen met de letter T.

2. Ga naar: Algemeen / Omgeving / Beheer / Aanvragen omgeving.
  3. Klik op Nieuwe aanvraag.

Is deze actie niet beschikbaar? Dan ben je niet geautoriseerd. Deel de autorisatie uit voor onderstaande acties.

4. Selecteer Omgeving verwijderen bij het veld Actie.

Let op:

Na het voltooien van de wizard wordt het verwijderen van de omgeving zo snel mogelijk gestart.

5. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Omgevingen beheren
  2. Omgeving kopiëren
  3. Omgeving elke week kopiëren als testomgeving
  4. Reservekopie voor AFAS Support
  5. Omgeving verwijderen
  6. Omgeving overzetten naar ander deelnemersnummer

Process

Omgeving

Work area

Techniek