GetConnector met filter aanroepen via SOAPUI

Je downloadt de gratis toepassing SOAPUI en je installeert deze.

Je bouwt het filter op de standaardwijze op in xml. In SOAP moet je een CDATA-statement gebruiken.

<![CDATA[.....]]>

Bijvoorbeeld:

App_Conn SOAPUI gebruiken voor GetConnector met filter

GetConnector aanroepen met SOAPUI:

1. Start SOAPUI.
  2. Dubbelklik op de request die je wilt gebruiken (onder 'Projects / <Naam project> / ConnectorAppGetSoap / GetData').

App_Conn SOAPUI gebruiken voor GetConnector - Nieuw project

3. Vul de gegevens in voor het aanroepen van de GetConnector.
  4. Maak het filter.
  5. Voeg het filter in bij de tag 'FilterXml'.

App_Conn SOAPUI gebruiken voor GetConnector met filter

6. Klik op: 'Submit request to specific endpoint URL'.

Hiermee voer je de GetConnector uit en haal je records op uit de Profit-omgeving.

App_Conn SOAPUI gebruiken voor GetConnector - Nieuw project

De XML van de opgehaalde records wordt getoond. De opgehaalde records staan bij de tag <GetDataResult>.

Direct naar

1. Connectoren aanroepen via SOAP
  2. SOAPUI downloaden en installeren
  3. GetConnector aanroepen
  4. GetConnector met filter aanroepen
  5. UpdateConnector aanroepen
  6. Foutmeldingen in SOAP interpreteren