Logging met auditvelden toevoegen aan weergave

Met auditvelden kun je in een weergave zien, wie verantwoordelijk is voor het toevoegen van gegevens of voor de laatste wijziging. In de auditvelden zie je alleen de laatste wijziging, niet de voorgaande wijzigingen. Het voordeel van auditvelden is, dat deze standaard in veel gegevensverzamelingen aanwezig zijn. Daarom kun je deze in de meeste weergaven en rapporten toevoegen.

Auditvelden zijn onder andere beschikbaar bij de BTW/ICP-aangifte en de eigenschappen van crediteuren. Je hoeft de auditvelden alleen toe te voegen aan de gewenste weergave.

Auditvelden toevoegen aan een weergave:

1. Start de functie.
  2. Voeg een weergave toe:
    1. Klik op de naam van de huidige weergave en klik dan op Beheer weergaven.

2. Klik op: Nieuw.
  3. Selecteer de gewenste weergave.
  4. Klik op: Volgende.
  5. Vul de omschrijving in.
  6. Klik op: Volgende
  7. Voeg de velden toe uit de rubriek Logging.

8. Klik op: Voltooien.

Profit toont de auditvelden in de weergave:

Direct naar

1. Logboek van mutaties in Profit
  2. Geplande taak
  3. Logboek van mutaties in Profit
  4. Auditvelden toevoegen aan een weergave