Profit-signaal kopiëren

Profit bevat veel voorbeeldsignalen die geblokkeerd worden uitgeleverd. Om een signaal in gebruik te nemen, moet je dit kopiëren en indien nodig de inrichting van het signaal aanpassen.

Een meegeleverd signaal is altijd gekoppeld aan een vaste gegevensverzameling.

Profit signaal activeren:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Signaal / Definitie.
  2. Klik op: Nieuw
  3. Selecteer Bestaande signaaldefinitie bij Maak een nieuwe definitie aan.
  4. Selecteer uit de lijst de signaaldefinitie met (Profit) erachter, die je wilt activeren.

Filter eerst eventueel op product.

5. Klik op: Volgende
  6. Vul de omschrijving in.
  7. Selecteer de eigenaar.

Je kunt filterautorisatie toepassen op signalen, waardoor een signaal alleen door zijn eigenaar onderhouden mag worden.

8. Klik op: Volgende
  9. Wijzig Type signaal niet.
  10. Bij signalen van het type Signaal gebaseerd op datum stel je in hoeveel dagen voor en na de gebeurtenis het signaal moet worden gegenereerd. Wijzig hiervoor de waarde bij Aantal dagen voor en Aantal dagen na. Verander de rest van de velden niet.
  11. Klik op: Volgende
  12. Wijzig Vergelijkingswaarde niet.
  13. Klik op: Volgende
  14. Wijzig de signaaltekst(en) als dat nodig is. Als je de standaard meegeleverde signaalteksten wilt wijzigen, selecteer dan de gewenste taal en klik op Eigenschappen. Zie verder bij aanpassen signaaltekst.
  15. Klik op: Volgende
  16. Klik op: Nieuw.
  17. Selecteer een bestemming. De meest eenvoudige optie is om een signaal te bestemmen voor een gebruikersgroep. Voor meer informatie, zie Bestemming inrichten.
    • Klik op: Nieuw.
    • Selecteer bij Soort bestemming een gebruikersgroep of verantwoordelijkheid.
    • Klik op Voltooien. De wizard voor de nieuwe bestemming wordt gestart.
    • Selecteer bij Type communicatie hoe je het signaal wilt communiceren, alleen via InSite, alleen via e-mail, of via beide.
    • Selecteer bij Reservebestemming een gebruikersgroep waarin de gebruikers staan die signalen beheren.
  18. Selecteer de gebruikersgroep Alle Profit gebruikers en klik op Acties / Verwijderen.
  19. Klik op: Voltooien

Het signaal is nu geactiveerd voor gebruik.

Direct naar

1. Signaal toevoegen
  2. Profit-signaal kopiëren
  3. Eigen signaal toevoegen op basis van gegevensverzameling
  4. Repeterend signaal zonder gegevensverzameling toevoegen
  5. Repeterend signaal met gegevensverzameling toevoegen