Dashboard Dossier - vertrouwelijk

Het dashboard geeft inzicht in aantallen vertrouwelijke dossieritems, openstaande dossieritems en doorlooptijd in de workflow. Ook kun je zien welke medewerkers de hoogste aantallen dossieritems insturen.

Let op:

Het dashboard toont alleen dossieritems die zijn gekenmerkt als vertrouwelijk. Voor andere dossieritems gebruik je het dashboard Dossier. Beide dashboards bieden dezelfde visualisaties/inzichten.

Als je geautoriseerd bent voor de InSite-pagina van een dashboard, kun je het dashboard raadplegen.

Zie ook:

Inrichting:

1. In de eigenschappen van de site activeer je het type pagina Dashboards dossier - vertrouwelijk.
  2. In InSite moet je via Sitebeheer de pagina Dossier - vertrouwelijke dossieritems toegankelijk maken voor gebruikers.