Dashboard Dossier

Het dashboard geeft inzicht in aantallen dossieritems, openstaande dossieritems en doorlooptijd in de workflow. Ook kun je zien welke medewerkers de hoogste aantallen dossieritems insturen.

Let op:

Het dashboard toont geen dossieritems die zijn gekenmerkt als vertrouwelijk. Deze kun je wel raadplegen via het dashboard Dossier - vertrouwelijk.

Als je geautoriseerd bent voor de InSite-pagina van een dashboard, kun je het dashboard raadplegen.

Zie ook:

Inhoud

Werkblad Open workflows

Op dit werkblad zie je alle dossieritems die nog in de workflow zitten.

Dit werkblad toont geen vertrouwelijke dossieritems en geen Ter info-taken. Je kunt alle workflowtaken ook controleren via CRM / Dossier / Inrichting / Workflowactiviteiten. Deze functie toont wel Ter-info taken en vertrouwelijke taken (voeg eventueel het veld Vertrouwelijk aan de weergave toe).

De filters gelden alleen voor het staafdiagram Gemiddelde tijd dat een actie openstaat.

KPI: Dossieritems nog in de workflow

Het aantal dossieritems met de status In workflow.

KPI: Zonder verantwoordelijke

Het aantal dossieritems met de status In workflow, waarbij het veld Verantwoordelijke leeg is.

• KPI: Met verantwoordelijke

Het aantal dossieritems met dat de status In workflow, waarbij het veld Verantwoordelijke gevuld is.

KPI: Zonder gebruikers

Het aantal dossieritems met de status In workflow, waarbij er geen gebruikers gekoppeld zijn.

• KPI: Met gebruikers
  • Het aantal dossieritems met de status In workflow, waarbij er wel gebruikers gekoppeld zijn.

Let op:

Gebruik de onderstaande filters om het staafdiagram in de delen. De filters gelden alleen voor het staafdiagram Gemiddelde tijd dat een actie openstaat op dit werkblad.

Filter – Weergeven in

Standaard zie je de doorlooptijd in minuten. Met dit filter kun je afwijken en kiezen voor uren of dagen.

Filter – Berekend o.b.v.

Standaard wordt de doorlooptijd bepaald op basis van 24/7 (een week heeft zeven dagen van 24 uur). Met dit filter kun je afwijken en kiezen voor werkdagen (ma-vr / 8:30-17:00) of werkdagen en weekenden (ma-zo / 8:30-17:00).

Filter: Gemiddelde tijd dat:

Geef aan hoe de gegevens in het staafdiagram Gemiddelde tijd dat een actie openstaat getoond moeten worden.

Staafdiagram – Gemiddelde tijd dat een actie/workflow openstaat

De doorlooptijd op basis van de filters Weergeven in en Berekend o.b.v.. Je kunt gegevens tonen per actie of per workflow (standaard: per actie).

Werkblad Open workflows (details)

Op dit werkblad zie je de details van alle dossieritems die nog in de workflow zitten.

Dit werkblad toont geen vertrouwelijke dossieritems en geen Ter info-taken. Je kunt alle workflowtaken ook controleren via CRM / Dossier / Inrichting / Workflowactiviteiten. Deze functie toont wel Ter-info taken en vertrouwelijke taken (voeg eventueel het veld Vertrouwelijk aan de weergave toe).

Werkwijze:

• Selecteer eerst een type dossieritem in het filter Type dossieritem. Daarna zie je alle dossieritem van dit type met de instuurder en instuurdatum, de verantwoordelijke en de status. Links zie je de gebruikers die aan de dossieritems gekoppeld zijn.
  • Je kunt de doorlooptijd anders presenteren met de filters Weergeven in en Berekend o.b.v.
  • Uiteraard kun je op dit werkblad ook een instuurder, verantwoordelijk of gebruiker selecteren en kijken welke dossieritems er bij de gebruiker open staan.

Werkblad Doorlooptijd

Op dit werkblad zie je de doorlooptijden van alle dossieritems. Je ziet alleen dossieritems die in de workflow zitten of gezeten hebben.

Filter – Weergeven in

Standaard zie je de doorlooptijd in minuten. Met dit filter kun je afwijken en kiezen voor uren of dagen.

Filter – Berekend o.b.v.

Standaard wordt de doorlooptijd bepaald op basis van 24/7 (een week heeft zeven dagen van 24 uur). Met dit filter kun je afwijken en kiezen voor werkdagen (ma-vr / 8:30-17:00) of werkdagen en weekenden (ma-zo / 8:30-17:00).

KPI: Gemiddelde doorlooptijd dossieritem

De gemiddelde doorlooptijd per gebruiker o.b.v. van de filters.

Filter: Gemiddelde doorlooptijd

Bepaal hoe het staafdiagram getoond moet worden: per gebruiker, per taak of per workflow.

Staafdiagram: Gemiddelde doorlooptijd per gebruiker/taak/workflow

Hier wordt de doorlooptijd getoond op basis van de filters Weergeven in en Berekend o.b.v. Je kunt gegevens tonen per gebruiker, taak of workflow (standaard: per gebruiker).

Tabel: Details

De gemiddelde doorlooptijd van alle type dossieritems per jaar. Als je dubbelklikt op een type dossieritem, zie je de onderliggende dossieritems en de daarbij horende doorlooptijd.

Hier wordt de doorlooptijd getoond op basis van de filters Weergeven in en Berekend o.b.v.

Werkblad Spreiding doorlooptijd dossieritems in de workflow

Op dit werkblad zie je alle dossieritems die nog in de workflow zitten. De spreiding richt zich op de doorlooptijd per taak en de hoeveelheid dossieritems met die taak.

Filter: Gemiddelde doorlooptijd

Bepaal hoe het staafdiagram getoond moet worden: per gebruiker, per taak of per workflow.

Deze keuze geldt alleen voor de grafiek Gemiddelde doorlooptijd van het aantal dossieritems op dit werkblad.

Filter – Weergeven in

Standaard zie je de doorlooptijd in minuten. Met dit filter kun je afwijken en kiezen voor uren of dagen.

Filter – Berekend o.b.v.

Standaard wordt de doorlooptijd bepaald op basis van 24/7 (een week heeft zeven dagen van 24 uur). Met dit filter kun je afwijken en kiezen voor werkdagen (ma-vr / 8:30-17:00) of werkdagen en weekenden (ma-zo / 8:30-17:00).

KPI: Gemiddelde doorlooptijd

De gemiddelde doorlooptijd per dossieritem op basis van de filters Weergeven in en Berekend o.b.v..

Spreidingsdiagram: Gemiddelde doorlooptijd van het aantal dossieritems per taak/gebruiker/workflow

Alle dossieritems die nog in de workflow zitten. Je kunt gegevens tonen per gebruiker, taak of workflow (standaard: per gebruiker).

De stippen zijn de taken waar de open workflow zich bevind. Verticaal zie je de gemiddelde doorlooptijd van de taak en horizontaal zie je hoeveel dossieritems er aan die taak gekoppeld zijn.

Tabel: Details

Hier zie je de gemiddelde doorlooptijd van alle type dossieritems weergegeven. Als je dubbelklikt op een type dossieritem, zie je de onderliggende dossieritems en de daarbij horende doorlooptijd.

Werkblad Dossier

Op dit werkblad zie je algemene informatie over alle dossieritems.

Filter: Jaren

Een filter veld waarbij je zelf kan bepalen welke jaren je wilt zien op dit werkblad. Je mag maar één waarde selecteren, anders zal de standaard waarde van dit jaar/vorig jaar getoond worden.

Legenda

De legenda toont de geselecteerde jaren. Elk jaar heeft een eigen kleur op het werkblad.

KPI: Totaal typen dossieritem

Totale aantal van de type dossieritems in Profit.

KPI: Dossieritems (o.b.v. jaarselectie)

Totale aantal ingestuurde dossieritems binnen de jaarselectie.

• KPI: Dossieritems (altijd)

Totale aantal ingestuurde dossieritems

Het filter op jaar geldt niet voor deze KPI.

KPI: Dossieritems in de workflow

Totale aantal dossieritems dat zich nu in een workflow bevindt.

Lijndiagram: Ingestuurde dossieritems

De trend van het aantal ingestuurde dossieritems per jaar, weergegeven per maand. De jaren worden getoond op basis van het ingestelde jaarfilter. Elk jaar heeft een eigen kleur, zie de legenda.

Staafdiagram: Ingestuurde typen dossieritem

Het aantal ingestuurde dossieritems per type dossieritem. De jaren worden getoond op basis van het ingestelde jaarfilter. Elk jaar heeft een eigen kleur, zie de legenda.

Meter: Type dossieritems in gebruik

Aantal type dossieritems er in gebruik zijn t.o.v. totaal type dossieritems. Een type dossieritem is in gebruik als er binnen de jaarselectie een dossieritem van dit type is ingestuurd.

Werkblad Instuurder

Op dit werkblad zie je informatie over de instuurders van dossieritems.

Filter: Jaren

Een filter veld waarbij je zelf kan bepalen welke jaren je wilt zien op dit werkblad. Je mag maar één waarde selecteren, anders zal de standaard waarde van dit jaar/vorig jaar getoond worden.

Legenda

De legenda toont de geselecteerde jaren. Elk jaar heeft een eigen kleur op het werkblad.

KPI: Dossieritems (o.b.v. jaarselectie)

Totale aantal ingestuurde dossieritems binnen de jaarselectie.

• KPI: Dossieritems (altijd)

Totale aantal ingestuurde dossieritems

Het filter op jaar geldt niet voor deze KPI.

Staafdiagram – Bron van de instuurders

De herkomst van de ingestuurde dossieritems. Is het dossieritem ingestuurd door een medewerker of een externe gebruiker. De jaren worden getoond op basis van het ingestelde jaarfilter. Elk jaar heeft een eigen kleur, zie de legenda.

Staafdiagram: Ingestuurde dossieritems per gebruiker

Toont per gebruiker het aantal ingestuurde dossieritems. De jaren worden getoond op basis van het ingestelde jaarfilter. Elk jaar heeft een eigen kleur, zie de legenda.

Lijndiagram: Ingestuurde dossieritems

De trend van het aantal ingestuurde dossieritems per jaar, weergegeven per maand. De jaren worden getoond op basis van het ingestelde jaarfilter. Elk jaar heeft een eigen kleur, zie de legenda.