Certificaat uitreiken aan deelnemers

Je kunt certificaten (getuigschriften) mailen of afdrukken door dossieritems aan te maken op basis van een document. De getuigschriften worden per deelnemer opgeslagen in het dossier.

Let op:

Het type dossieritem voor het certificaat moet al bestaan. De bestemmingen Organisatie + contact en Cursusevenement moeten minimaal optioneel zijn.

Je kunt het uitreiken van een certificaat laten afhangen van de presentie als je per cursus registreert wie deelneemt en wie present was.

Deelnemer present melden in Profit:

1. Ga naar: CRM / Cursusmanagement / Evenement.
  2. Open de eigenschappen van het evenement.
  3. Ga naar het tabblad: Presentie.
  4. Selecteer de deelnemer.
  5. Klik op de actie: Present melden.

Dossieritem met certificaat aanmaken en verzenden:

1. Klik op de actie: Dossieritems.
  2. Selecteer een waarde bij Type dossieritem.
  3. Klik op: Voltooien. De wizard voor een nieuw dossieritem wordt gestart.
  4. Vul een waarde in bij Onderwerp.
  5. Vink Afzonderlijk per bestemming vastleggen aan als je in het dossieritem het document incl. de klantgegevens wilt vastleggen.
  6. Selecteer een Kenmerk als je verplicht bent om dit in te vullen.
  7. Klik op: Volgende.
  8. Vul de velden in.
  9. Klik op: Volgende.
  10. Selecteer eventueel een bijlage.
  11. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Deelnemers inschrijven voor cursus
  2. Cursist toevoegen
  3. Deelnemers inschrijven
  4. Cursist inschrijven met introducé
  5. Deelnemers verplaatsen naar ander evenement
  6. Deelnemers kopiëren naar ander evenement
  7. Eigenschappen deelnemers
  8. Bevestigingsbrief aan cursusdeelnemers
  9. Certificaat uitreiken aan deelnemers
  10. Geen controle op dubbele inschrijving jaarlijks evenement
  11. Deelnemer crediteren
  12. Deelnemer verwijderen, afmelden of blokkeren