Deelnemers inschrijven voor cursus

Er zijn drie manieren om deelnemers in te schrijven op een cursusevenement:

• Je schrijft de deelnemers zelf in via Profit Windows.
  • Medewerkers schrijven zichzelf in via InSite.
  • Belangstellenden schrijven zich in via OutSite.

Inhoud

Beschrijving

Deelnemers kunnen zich alleen inschrijven op ingeplande cursusevenementen. Je kunt direct een uitnodiging of bevestiging verzenden die in het dossier van de deelnemer wordt vastgelegd. Als een deelnemer zich inschrijft is direct zichtbaar of er nog ruimte is of dat het maximum aantal deelnemers al is bereikt.

Op de dag dat de docent de cursus geeft vult deze de presentielijst in. Je ziet nu meteen of de ingeschreven deelnemers aanwezig zijn en kunt voor deze deelnemers certificaten toevoegen. Deze certificaten komen ook in het dossier van de deelnemer, het contact en de relatie.

Process

Cursus

Work area

CRM