Weergave sorteren

Profit toont de gegevens in een weergave in een tabelvorm. Je kunt sorteren op alle kolommen in een weergave.

De laatst gebruikte sorteervolgorde blijft bewaard bij het afsluiten van de weergave. De volgende keer dat je dit venster opent, open je de weergave volgens de laatst gebruikte sortering.

Hieronder zie je verschillende manieren om regels te sorteren.

Regels sorteren met een sneltoets:

1. Ga naar: de kolom die je wilt sorteren.
  2. Druk op: Shift+Ctrl+S.

Regels sorteren met de muis:

1. Ga naar: de functie.
  2. Dubbelklik op de kolomkop van de kolom waarop je wilt sorteren.

Het driehoekje in de kolomkop toont de sortering.

3. Dubbelklik nog een keer op de kolomknop om de sortering om te draaien.

Regels sorteren via het snelkeuzemenu:

1. Klik met de rechtermuisknop op de kolomkop en maak je keuze.
  2. Klik op het pijltje rechts in de kolomkop en maak je keuze.

Sorteren op meerdere kolommen:

1. Dubbelklik op een kolom voor de hoofdsortering.
  2. Houd de Ctrl-toets ingedrukt terwijl je dubbelklikt op de tweede, derde en volgende kolommen voor extra sorteringen (zie aantal driehoekjes).

Direct naar

1. Gegevens raadplegen
  2. Weergaven toevoegen en indelen
  3. Weergave raadplegen
  4. Indeling weergave aanpassen
  5. Sorteren
  6. Eigenschappenscherm
  7. Direct mailen, bellen en een webadres zoeken
  8. Bestand openen vanuit Mijn bestanden

Process

Weergave Gegevens