E-mailen, bellen of een website openen vanuit Profit

Je kunt vanuit verschillende vensters direct het getoonde nummer bellen, het getoonde e-mailadres mailen of een webadres openen in de browser.

Het PCC moet geïnstalleerd zijn en gekoppeld zijn aan de omgeving.

Je belt via je eigen systeem en daarom moet op je systeem een VOIP-applicatie geïnstalleerd zijn. AFAS biedt hier geen ondersteuning op.

Hyperlink openen:

Klik op de hyperlink om deze in je browser te openen of om een nieuw e-mailbericht aan te maken.

Dit is ook mogelijk in een weergave. Klik bijvoorbeeld op een e-mailadres en de knop verschijnt.

Direct naar

1. Gegevens raadplegen
  2. Weergaven toevoegen en indelen
  3. Weergave raadplegen
  4. Indeling weergave aanpassen
  5. Sorteren
  6. Eigenschappenscherm
  7. Direct mailen, bellen en een webadres zoeken
  8. Bestand openen vanuit Mijn bestanden