Medewerkers e-mailen

Je kunt snel één e-mailbericht versturen aan medewerkers. Dit bericht heeft voor elke medewerker dezelfde inhoud en wordt niet opgeslagen bij de medewerker. Als je een e-mailbericht verstuurt o.b.v. een dossieritem, kun je dit wel personaliseren en opslaan in het dossier.

Medewerkers e-mailen:

1. Ga naar: HRM / Medewerker / Medewerker.
  2. Selecteer de medewerker.

Hrm_Medewerkers e-mailen (10)

3. Klik op de actie: E-mail.

Grote aantallen medewerkers mailen:

Als je meer dan 10 medewerkers hebt aangevinkt, zal Profit in het onderstaande venster niet alle e-mailadressen vermelden. In plaats daarvan zie je de tag [geselecteerde e-mailadressen].

• Deze tag mag ook in de velden CC en BCC gebruikt worden.
  • Je kunt naast de tag ook andere e-mailadressen opnemen, gescheiden met puntkomma's. Bijvoorbeeld: [geselecteerde e-mailadressen];bas.roelofs@enyoiholding.nl;astrid.hoogland@enyoiholding.nl.

In de andere talen is de tag:

• [Duits: ausgewählte E-Mail-Adressen]
  • [Frans: adresses e-mail sélectionnées]
  • [Engels: selected e-mailaddresses]

Direct naar

1. Medewerker
  2. Medewerkermutatie vastleggen in InSite
  3. Medewerkercode wijzigen
  4. Medewerker blokkeren
  5. Medewerker verwijderen
  6. Overleden medewerker
  7. Medewerkers e-mailen via je eigen e-mailprogramma