Opleidingen en cursussen medewerkers

Je legt per medewerker de gevolgde opleidingen en cursussen vast.

Als je een medewerker wilt inschrijven voor een cursus binnen de cursusadministratie van Profit CRM, dan voeg je de medewerker als deelnemer toe aan de cursus. Na het inschrijven is de cursus zichtbaar als cursusevenement bij de medewerker.

Let op:

Je kunt deze gegevens bij medewerkers ook importeren met HRM / Beheer / Import medewerker HRM / Opleiding.

Inhoud

Voorbereiding

Opleiding toevoegen in InSite

1. Ga naar: InSite
  2. Ga naar: Mijn InSite.
  3. Klik op: Ontwikkeling.

InSite kan bij jou anders zijn ingericht, waardoor de omschrijving van de actie anders is.

4. Ga naar: Kennisportaal.
  5. Klik op de actie: Toevoegen mijn opleiding.
  6. Vul de velden in.
  7. Klik op: Aanmaken.

New_Hrm_P3 (Opleidingen in InSite)

Opleiding toevoegen bij medewerker in Profit

1. Ga naar: HRM / Medewerker / Medewerker.
  2. Open de eigenschappen van de medewerker.
  3. Ga naar het tabblad: Contact/Overige.
  4. Selecteer het niveau bij Werkniveau.
  5. Ga naar het tabblad: Opleiding.
  6. Klik op: Nieuw.
  7. Vul de opleidingsgegevens in.
  8. Klik op: Voltooien.

Profit werkt het opleidingsniveau (op het tabblad Contact/Overige) bij tijdens het bijwerken van actuele gegevens. Dit gebeurt meestal 's nachts en blijft hier buiten beschouwing.

Cursus toevoegen bij medewerker

Je kunt een cursus al vastleggen als de medewerker met de cursus begint of nog bezig is. Als de opleiding of cursus is afgerond, leg je vast of de medewerker geslaagd is of niet.

Als je een medewerker wilt inschrijven voor een cursus binnen de cursusadministratie van Profit CRM, dan voeg je de medewerker als deelnemer toe aan de cursus.

Let op:

Je kunt cursussen en cursusvergoedingen ook importeren met respectievelijk HRM / Beheer / Import medewerker HRM / Cursus en HRM / Beheer / Import medewerker HRM / Cursusvergoeding.

Daarnaast beschik je over de functies HRM / Beheer / Import medewerker mutatie / Cursus en HRM / Beheer / Import medewerker mutatie / Cursusvergoeding.

De betreffende cursussen voeg je toe aan de vrije tabel Cursussen via Algemeen / Inrichting / Vrije tabel.

Cursus toevoegen bij medewerker:

1. Ga naar: HRM / Medewerker / Medewerker.
  2. Open de eigenschappen van de medewerker.
  3. Ga naar het tabblad: Cursus.
  4. Klik op: Nieuw.
  5. Vul de opleidingsgegevens in.
  6. Klik op: Voltooien.

Zie ook

Cursusevenement per medewerker

Als een medewerker deelnemer is voor een cursus in de cursisadministratie van Profit CRM, dan is de cursus zichtbaar onder de eigenschappen van de medewerker.

Cursusevenement raadplegen:

1. Ga naar: HRM / Medewerker / Medewerker.
  2. Open de eigenschappen van de medewerker.
  3. Ga naar het tabblad: Cursus.
  4. Open de eigenschappen van het cursusevenement.

Profit toont de cursusstatus die je hebt gekoppeld aan de presentie.

5. Ga naar het tabblad: Vergoeding.

Je kunt een vergoeding voor het volgen van de cursus vastleggen. Deze vergoeding is niet gekoppeld aan de salarisverwerking. Dit dient alleen ter registratie.

6. Klik op: Nieuw.
  7. Vul datum van de vergoeding in.
  8. Selecteer een reden.
  9. Vul de omschrijving in.
  10. Vul een bedrag in.
  11. Klik op: Voltooien.
  12. Klik op: Acties / Deelnemer per evenement.

Hiermee open je de eigenschappen van de deelnemer.

Zie ook

Opleidingen en cursussen medewerkers raadplegen

Je raadpleegt de opleidingen en cursussen met een rapport of weergave.

Rapport:

• Medewerker met opleidingen en cursussen (Profit)

Weergave:

• Medewerkers met gekozen opleiding (HRM / Organisatie / Inrichting / Opleiding, eigenschappen opleiding, tabblad Medewerkers)

Direct naar

1. Medewerker
  2. Medewerkermutatie vastleggen in InSite
  3. Medewerkercode wijzigen
  4. Medewerker blokkeren
  5. Medewerker verwijderen
  6. Overleden medewerker
  7. Medewerkers e-mailen via je eigen e-mailprogramma