Dossier van de medewerker

Je kunt per medewerker een digitaal dossier bijhouden. Dit digitale dossier bestaat uit dossieritems, zoals brieven en notities. Je bent volledig vrij in het toevoegen van dossieritems bij een medewerker. Door de onderliggende inrichting kan het voorkomen, dat je bijvoorbeeld alleen notities of alleen uitgaande post kunt vastleggen.

Profit kent een aantal situaties waarin je een specifiek dossieritem kunt toevoegen:

• Werving en selectie

Dossier met brieven en e-mailberichten per sollicitant. Als je de sollicitant in dienst meldt, zijn de betreffende dossieritems ook bij de medewerker beschikbaar.

• Verzuim

Verzuimdossier per verzuimmelding, inclusief de (verplichte) communicatie met UWV.

• Loonstroken en jaaropgaven

Je archiveert loonstroken en jaaropgaven (vanuit Profit Payroll) in de vorm van dossieritems. Je kunt via Employee Self Service deze dossieritems ook beschikbaar stellen aan de medewerkers. Afhankelijk van de instellingen kan Profit de loonstroken en jaaropgaven ook in het werkgeverdossier plaatsen.

• Contract

Op het tabblad Contract in de eigenschappen van de medewerker heb je twee actieknoppen om een dossieritem bij indiensttreding of uitdiensttreding te genereren.

Dossieritem zichtbaar vanaf

In sommige gevallen wil je alvast een dossieritem insturen, maar wil je dit nog niet zichtbaar maken voor de medewerker. In dit geval kun je een filter op de begindatum toevoegen aan de weergave.

Direct naar

1. Medewerker
  2. Medewerkermutatie vastleggen in InSite
  3. Medewerkercode wijzigen
  4. Medewerker blokkeren
  5. Medewerker verwijderen
  6. Overleden medewerker
  7. Medewerkers e-mailen via je eigen e-mailprogramma