Medewerkercode wijzigen

Je kunt een reeds toegekende medewerkercode wijzigen (hernummeren). Dit is ook mogelijk als de medewerker al is verloond. Profit wijzigt de code van de medewerker in Profit HRM, Profit Payroll en Profit Projecten.

Let op:

De medewerkercode wordt niet gewijzigd in de financiƫle historie in Profit Financieel.

Ook sollicitanten hebben een code die bij indiensttreding wordt meegenomen als medewerkercode. Dit is niet altijd gewenst, omdat voor sollicitanten soms andere codes worden gebruikt dan voor medewerkers. Je kunt de medewerkercode daarom wijzigen met de hier beschreven functionaliteit.

Als de BSN van een reeds verloonde medewerker niet bekend is, leg je dit eerst vast. Daarna dien je de loonaangifte in, zodat de Belastingdienst de oude medewerkercode kan koppelen aan de BSN. Vervolgens kun je de medewerkercode wijzigen.

Medewerkercode wijzigen:

1. Ga naar: HRM / Medewerker / Medewerker.
  2. Selecteer de medewerker.
  3. Klik op de actie: Wijzigen medewerkercode.
  4. Vul de nieuwe medewerkercode in.

Direct naar

1. Medewerker
  2. Medewerker procesinrichting
  3. Medewerkermutatie vastleggen in InSite
  4. Medewerkercode wijzigen
  5. Medewerker blokkeren
  6. Medewerker verwijderen
  7. Overleden medewerker
  8. Medewerkers e-mailen via je eigen e-mailprogramma

Process

Medewerker

Work area

HRM