Historie gegenereerde journaalposten raadplegen

Bij elke vaste journaalpost vind je informatie over de vaste journaalposten die al gegenereerd zijn.

Historie raadplegen:

1. Ga naar: Financieel / Boeken / Vaste journaalpost.

Profit toont per vaste journaalpost de laatst gegenereerde periode. Dit betekent dat alle journaalposten tot en met deze periode gegenereerd zijn.

2. Open de eigenschappen van de vaste journaalpost.

Profit toont de laatst gegenereerde periode en het laatst gegenereerde jaar. Ook laat Profit zien door welke gebruiker op welke datum de vaste journaalpost is toegevoegd of gewijzigd.

3. Klik op: Opslaan en sluiten.

Direct naar

1. Vaste journaalposten
  2. Inrichting
  3. Vaste journaalpost toevoegen
  4. Projectboeking van vaste journaalpost
  5. Geldigheidstermijn wijzigen
  6. Regels wijzigen
  7. Vaste journaalposten controleren
  8. Journaalpost genereren
  9. Historie raadplegen