Nevendienstverband toevoegen

Als de medewerker een nieuw dienstverband krijgt dat overlap heeft met een huidig dienstverband, voeg je een nevendienstverband toe. Profit nummert de dienstverbanden automatisch door per medewerker. Het toevoegen van een nevendienstverband is alleen mogelijk als je de functionaliteit Meerdere dienstverbanden hebt geactiveerd.

Let op:

Bij een wijziging van het contract, het salaris, de functie of het rooster binnen een dienstverband voeg je geen nieuw dienstverband toe. In die situatie moet je de betreffende gegevens juist binnen het dienstverband(nummer) muteren.

Nevendienstverband toevoegen:

1. Ga naar: HRM / Medewerker / Medewerker.
  2. Open de eigenschappen van de medewerker.
  3. Ga naar het tabblad: Contract.
  4. Klik op de actie: Nieuw nevendienstverband.
  5. Vul de Begindatum contract in. Dit is ook de begindatum van het nevendienstverband.

Profit toont de overige gegevens op basis van het reeds bestaande dienstverband.

6. Controleer de gegevens. en pas deze eventueel aan.

Profit kent voor het nieuwe dienstverband automatisch een nieuw nummer inkomstenverhouding toe. Je kunt dit alleen aanpassen bij het toevoegen van het dienstverband, achteraf is dit niet meer mogelijk. Normaal gesproken hoef je dit nummer niet te wijzigen. Dit kan wel nodig zijn als je medewerkers overzet die voorheen via een ander softwarepakket werden verloond.

7. Klik op: Volgende.
  8. Selecteer de nieuwe functie en de organisatorische eenheid.
  9. Klik op: Volgende.
  10. Selecteer een rooster of vul het rooster in.

Het rooster mag niet overlappen met een ander rooster van een lopend dienstverband.

11. Klik op: Volgende.
  12. Vul de salarisgegevens in.
  13. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Arbeidsverhouding en dienstverband (meerdere gelijktijdige contracten)
  2. Indiensttreding
  3. Nevendienstverband toevoegen in InSite
  4. Nevendienstverband toevoegen
  5. Subdienstverband toevoegen
  6. Nieuw contract, salaris, functie of rooster
  7. Hoofddienstverband wijzigen
  8. Arbeidsverhouding, dienstverband en contracten raadplegen
  9. Arbeidsverhouding beƫindigen
  10. Wijzigingen bij Meerdere dienstverbanden