Document verplaatsen naar ander documentsjabloon

Je kunt een document verplaatsen naar een ander documentsjabloon, zodat ze bijvoorbeeld in een ander overzicht of weergave terecht komen. Hierbij kun je een URL doorverwijzing genereren zodat verwijzingen naar de huidige URL blijven werken na het verplaatsen.

Document verplaatsen naar ander documentsjabloon:

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Documentsjabloon.
  2. Open de eigenschappen van het documentsjabloon.
  3. Ga naar het tabblad: Documenten.
  4. Selecteer het document.

Je kunt ook meerdere documenten selecteren en verplaatsen.

Let op:

Als je in de eigenschappen van het documentsjabloon aan hebt gegeven dat je Versies bij wilt houden en/of dat er Maximaal één document actief is kun je maar één document verplaatsen.

Het is niet mogelijk om cursus- en vacaturedocumenten te verplaatsen naar een ander sjabloon.

5. Klik op Acties Verplaatsen.
  6. Selecteer het documentsjabloon waar je de documenten naar toe wilt verplaatsen.
  7. Klik op: Volgende.

Profit kan URL-doorverwijzingen genereren voor de pagina 's die je wilt verplaatsen, zodat doorverwijzingen naar de huidige URL van de pagina's blijven werken na het verplaatsen.

8. Selecteer de site(s) waarvoor je URL-doorverwijzingen wilt genereren.

Als je geen site selecteert wordt er geen URL-doorverwijzing gegenereerd.

9. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Documentmanagement
  2. Documentmanagement inrichten
  3. Document aanmaken auteur
  4. Document toevoegen als sitebeheerder
  5. Document lezen
  6. Overzicht documenten
  7. Pagina met beschikbaarheidsdatum en vervaldatum
  8. Document verplaatsen naar ander documentsjabloon
  9. Reacties op documenten raadplegen of verwijderen
  10. Gepubliceerd document verwijderen
  11. Documenten van het documentsjabloon