Reacties op document raadplegen of verwijderen (beheerder)

Sitebeheerders kunnen (ongewenste) reacties op een document verwijderen.

Let op:

Dit onderwerp heeft betrekking op reacties bij documenten, niet op reacties bij dossieritems.

In het pagina-onderdeel moet Weergaveacties tonen aangevinkt zijn.

Reacties op document verwijderen door beheerder:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Open het document waarvan je reacties wilt verwijderen.
  3. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  4. Ga naar: het segment met de reacties en klik op de titel Reacties.
  5. Open de reactie die je wilt verwijderen.
  6. Klik op: Verwijderen.

Reacties op documenten raadplegen via een gegevensverzameling:

Je kunt reacties op InSite-documenten raadplegen via een aparte gegevensverzameling. Je kunt deze gebruiken in analyses, rapporten, signalen en GetConnectoren. Hierdoor kun je bijvoorbeeld zien of er reacties op een document zijn ingestuurd, het aantal reacties en de inhoud van de reacties.

1. Voeg een signaal, rapport, analyse of GetConnector toe.
  2. Baseer deze op de gegevensverzameling Reacties bij document InSite.

Direct naar

1. Documentmanagement
  2. Documentmanagement inrichten
  3. Document aanmaken auteur
  4. Document toevoegen als sitebeheerder
  5. Document lezen
  6. Overzicht documenten
  7. Pagina met beschikbaarheidsdatum en vervaldatum
  8. Document verplaatsen naar ander documentsjabloon
  9. Reacties op documenten raadplegen of verwijderen
  10. Gepubliceerd document verwijderen
  11. Documenten van het documentsjabloon

Process

Document

Work area

InSite/OutSite