Overzicht documenten

Auteurs en lezers kunnen verschillende overzichten openen met daarin de documenten die ze mogen lezen en/of bewerken.

Overzichten documenten in InSite

1. Open de site.
  2. Log in met de gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Afhankelijk van de autorisatie beschik je over de overzichten:
    • Documenten (Auteurs)

Dit overzicht toont de documenten waarvan de ingelogde gebruiker auteur is.

• Mijn ingestuurde documenten

Dit overzicht toont de documenten die door de auteur zelf zijn gemaakt.

• Documenten (Lezers)

Dit overzicht toont de documenten die de ingelogde gebruiker mag lezen.

• Nog te lezen documenten

Dit overzicht toont de documenten die de ingelogde gebruiker nog moet lezen.

• Mijn gelezen documenten

InSite heeft verschillende pagina's voor het raadplegen van documenten.

Uitgebreid filter in overzicht documenten:

Standaard bevatten de overzichten geen uitgebreid filter. Om dit toch te gebruiken, pas je een overzicht aan of voeg je een overzicht toe.

1. Voeg in InSite een overzicht toe dat is gebaseerd op de pagina Documenten nog te lezen.
  2. Ga naar Profit.
  3. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Pagina.
  4. Open de nieuwe overzichtspagina.
  5. Klik op de Acties / Weergave aanpassen.
  6. Klik op: Volgende.
  7. Schakel Alle beschikbare koppelingen weergeven in.

8. Voeg het veld Documentsjabloon / Omschrijving toe.

9. Klik op: Volgende.
  10. Stel een filter in op het documentsjabloon.

11. Voltooi de wizard.
  12. In InSite zijn de uitgebreide filteropties beschikbaar.

Auteur raadpleegt gelezen of geaccordeerde documenten:

Als een gebruiker een document geopend heeft, zal dit beschouwd worden als een gelezen document en dus in de weergave met gelezen documenten verschijnen. Als een gebruiker daadwerkelijk op de actie Gelezen of Akkoord gelezen geklikt heeft, wordt in deze weergave ook de datum (waarop de actie is aangeklikt) worden getoond.

1. Open de site.
  2. Klik op: Mijn ingestuurde documenten.
  3. Open het document.
  4. Klik op de actie: Gelezen door.

Gelezen documenten per medewerker:

Je kunt ook per medewerker nagaan welke documenten deze gelezen heeft.

1. Klik op: Medewerkers of Mijn medewerkers.
  2. Open de medewerker. Je ziet de medewerker stamkaart.
  3. Klik op Gelezen documenten.

Deze keuze is alleen beschikbaar als de sitebeheerder dit heeft ingericht.

Gelezen en/of geaccordeerde documenten raadplegen in Profit:

Je raadpleegt documenten via de eigenschappen van de documentsjabloon.

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Documentsjabloon.
  2. Open de sjabloon waarop het document gebaseerd is.
  3. Ga naar het tabblad: Documenten.
  4. Open het document.
  5. Ga naar het tabblad: Gelezen door.

Direct naar

1. Documentmanagement
  2. Documentmanagement inrichten
  3. Document aanmaken auteur
  4. Document toevoegen als sitebeheerder
  5. Document lezen
  6. Overzicht documenten
  7. Pagina met beschikbaarheidsdatum en vervaldatum
  8. Document verplaatsen naar ander documentsjabloon
  9. Reacties op documenten raadplegen of verwijderen
  10. Gepubliceerd document verwijderen
  11. Documenten van het documentsjabloon