Website tijdelijk onder constructie of volledig blokkeren

Je zet een website op 'onder constructie', als je de toegang tot de site tijdelijk wilt blokkeren voor bezoekers.

Als iemand de site bezoekt, verschijnt de speciale pagina Deze site is in onderhoud. Je kunt de indeling en inhoud van deze pagina zelf wijzigen.

Website in onderhoud:

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Site.
  2. Open de eigenschappen van de site.
  3. Ga naar het tabblad: Publiceren.
  4. Vink Website publiceren als 'onder constructie' aan.
  5. Klik op: Opslaan en sluiten.

De site moet opnieuw gepubliceerd worden, daarna is deze niet meer toegankelijk voor bezoekers.

Let op:

Als je rechten hebt op sitebeheer kun je de site benaderen door '/admin' achter de URL te zetten. Hiermee start je automatisch het sitebeheer van de site op en kun je de site onderhouden.

Site blokkeren:

Je kunt een site blokkeren. Als je dit doet wordt de site niet meer bijgewerkt/gepubliceerd. Ook is er geen communicatie meer mogelijk vanaf de site naar Profit. Bestaande informatie wordt niet verwijderd van de site.

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Site.
  2. Selecteer de site die je wilt blokkeren.
  3. Klik op de actie: Definitie.
  4. Vink Geblokkeerd aan.

Direct naar

1. Algemene functionaliteit in InSite en OutSite
  2. Site inrichten
  3. Logo instellen
  4. Breedte site instellen
  5. Pagina over volledige breedte scherm
  6. Site bijwerken
  7. Website onder constructie
  8. Sites efficiƫnt publiceren door instellen prioriteit
  9. Speciale pagina's
  10. Sitemap structuur voor zoekmachines
  11. Site verwijderen