Breedte site instellen

Je kunt een site over de volledige breedte van het beeldscherm tonen, of een maximumbreedte instellen.

Let op:

Als je een mobiele site gebruikt, wordt de site op smartphones altijd op de breedte van het scherm van de smartphone getoond.

Breedte instellen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Ga naar het tabblad: Site. Klik op: Eigenschappen.
  3. Ga naar het tabblad: Algemeen.
    • Wil je de maximale breedte van het browserscherm benutten? Vink dan Volledige breedte aan. Je kunt eventueel nog marges links/rechts invullen.
    • Wil je een vaste maximale breedte gebruiken? Vink dan Volledige breedte niet aan en vul de maximumbreedte in. Je kunt eventueel nog marges links/rechts invullen.
  4. Klik op: Aanpassen.

Achtergrondafbeeldingen over de hele breedte tonen:

Als je Volledige breedte niet aanvinkt en een vaste breedte invult, kunnen achtergrondafbeeldingen toch over de hele breedte van het scherm worden getoond. Dit bepaal je per pagina in de instellingen van de pagina.

Direct naar

1. Algemene functionaliteit in InSite en OutSite
  2. Site inrichten
  3. Logo instellen
  4. Breedte site instellen
  5. Pagina over volledige breedte scherm
  6. Site bijwerken
  7. Website onder constructie
  8. Sites efficiƫnt publiceren door instellen prioriteit
  9. Speciale pagina's
  10. Sitemap structuur voor zoekmachines
  11. Site verwijderen