Sites efficiƫnt publiceren door instellen prioriteit

Na het installeren van een Profit Update worden alle sites bijgewerkt en gepubliceerd. Als je meerdere sites hebt draaien dan kan dit veel tijd in beslag nemen.

Je hebt nu de mogelijkheid om aan te geven welke site(s) als eerste bijgewerkt moeten worden na de installatie van een Profit Update, zodat deze sites als eerste weer benaderbaar zijn.

Na de installatie van deze Profit Update staat de prioriteit standaard bij alle sites op 'Normaal'. Je kunt dit aanpassen in de eigenschappen van de site.

Als je maar enkele sites hebt draaien, bijvoorbeeld een InSite-site en een OutSite-site, laat je deze prioriteit gewoon staan. Wij raden je aan om niet teveel sites prioriteit te geven, omdat het effect dan verloren gaat!

Let op:

De prioriteit heeft alleen effect op het publiceren en bijwerken van de sites na het installeren van een Profit Update. Als je een pagina aanpast die je op meerdere sites gebruikt, dan is de prioriteit niet van toepassing.

Prioriteit per site instellen:

1. Ga naar: Algemeen / In & OutSite / Site.
  2. Open de eigenschappen van de site.
  3. Ga naar het tabblad: Publiceren.
  4. Selecteer een waarde bij Prioriteit.

Je kunt kiezen uit Hoog, Normaal en Laag. Na het installeren van een Profit Update worden eerst de sites met prioriteit Hoog allemaal gepubliceerd, vervolgens alle sites met prioriteit Normaal en tenslotte de sites met prioriteit Laag.

Direct naar

1. Algemene functionaliteit in InSite en OutSite
  2. Site inrichten
  3. Logo instellen
  4. Breedte site instellen
  5. Pagina over volledige breedte scherm
  6. Site bijwerken
  7. Website onder constructie
  8. Sites efficiƫnt publiceren door instellen prioriteit
  9. Speciale pagina's
  10. Sitemap structuur voor zoekmachines
  11. Site verwijderen