Achtergrond over volledige breedte scherm

Je kunt de achtergrond van een specifieke pagina of een sectie tonen over de hele breedte van het scherm ('volledig overlappen'). Hierdoor kan de pagina een eigen achtergrondkleur of -afbeelding krijgen.

Wat ga je maken?

Je plaatst de grijze achtergrond achter de knoppen.

Achtergrondafbeelding plaatsen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Open de pagina die je over de volledige breedte wilt tonen.
  3. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  4. Klik op: Eigenschappen.
  5. Ga naar het tabblad: Kenmerken.

6. Klik op: Aanpassen.
  7. Klik op: Indeling.
  8. Kijk welke sectieregel je een achtergrondkleur of -logo over de volledige breedte wilt geven. Open de eigenschappen van een element in die sectieregel.
  9. Ga naar het tabblad: Achtergrond.
  10. Stel een achtergrondkleur en/of -afbeelding in. Je doet dit bij slechts één sectie van de betreffende regel. Hierdoor krijgt de hele regel van de sectie de kleur en/of afbeelding.

11. Klik op: Aanpassen.

12. Klik op: Concept opslaan.

Direct naar

1. Algemene functionaliteit in InSite en OutSite
  2. Site inrichten
  3. Logo instellen
  4. Breedte site instellen
  5. Pagina over volledige breedte scherm
  6. Site bijwerken
  7. Website onder constructie
  8. Sites efficiënt publiceren door instellen prioriteit
  9. Speciale pagina's
  10. Sitemap structuur voor zoekmachines
  11. Site verwijderen