Werkgever of medewerker opnieuw verwerken

Je kunt een werkgever of medewerker opnieuw verwerken als deze verwerkt, niet verwerkt of voorlopig verwerkt is.

Je verwerkt een werkgever of medewerker opnieuw, als je bijvoorbeeld instellingen van de werkgever of medewerker hebt aangepast, die van invloed zijn op de salarisverwerking.

Medewerker opnieuw verwerken:

1. Ga naar: HRM / Payroll / Salarisverwerkingscockpit.
  2. Open de perioderegel.
  3. Selecteer de medewerker.
  4. Klik op de actie: Verwerken.
  5. Klik op: Ja.

Je verwerkt de medewerker opnieuw. Als je één medewerker verwerkt, verwerk je deze niet in de wachtrij. In dit geval zie je een voortgangsscherm van de verwerking:

Werkgever opnieuw verwerken:

1. Ga naar: HRM / Payroll / Salarisverwerkingscockpit.
  2. Open de weergave: Salarisverwerkingsplan (actueel).

Meer informatie: weergaven in de salarisverwerkingscockpit

3. Selecteer de werkgever.
  4. Klik op de actie: Verwerken.
  5. Vink Alleen de nog niet verwerkte medewerkers verwerken uit, als je alle medewerkers opnieuw wilt verwerken.
  6. Klik op: Ja.

Je verwerkt de periode van de werkgever in de wachtrij. Als de taak is voltooid, dan verandert de status in de wachtrij in Succesvol voltooid.

Direct naar

1. Salarisverwerking
  2. Salarisverwerkingsplan inrichten
  3. Groepsgewijze verwerking inrichten
  4. Periodiek toekennen
  5. Periode verwerken
  6. Payroll Auditor
  7. Periode dichtzetten
  8. Verwerkte periode controleren
  9. Opnieuw verwerken
  10. Accorderen
  11. Journaliseren
  12. Verwijderen verwerking