Toewijzing order verwijderen

Je kunt de toewijzing ongedaan maken via de orderplanning per artikel, maar bijvoorbeeld ook in de order zelf. Het voordeel van de orderplanning is dat je een overzicht hebt van de orders van hetzelfde soort (dus bijv. alle verkooporders) en alle toewijzingen (binnen hetzelfde magazijn).

Toewijzing orderregels verwijderen:

1. Ga naar: Ordermanagement / Inkoopproces / Orderplanning.
  2. Selecteer Artikel of Samenstelling bij Type item in. Als je de itemcode eerst selecteert, vult Profit dit veld automatisch.
  3. Selecteer een voorraadhoudend artikel of samenstelling bij Itemcode.
  4. Selecteer een magazijn.
  5. Vul eventueel een datumbereik in.
  6. Klik op de actie: F5. Selecteren.

Je ziet nu de inkoop- en verkooporders bij het artikel.

7. Klik op: Order als je de order zelf wilt raadplegen.
  8. Selecteer de orderregel waarbij je de toewijzing ongedaan wilt maken.
  9. Klik op de actie: Toewijzen.
  10. Je ziet nu de toegewezen inkooporderregel(s).
  11. Vul nul ('0') in bij Aantal toegewezen.
  12. Klik op: Opslaan en sluiten

Direct naar

1. Orderplanning
  2. Inrichting
  3. Raadplegen orders per artikel
  4. Inkooporders en/of verkooporders handmatig toewijzen per artikel
  5. Verkooporders automatisch toewijzen per artikel
  6. Toewijzing order ongedaan maken
  7. Orders per artikel raadplegen bij meerdere magazijnen
  8. Orders toewijzen per artikel bij meerdere magazijnen