Inkoopofferte raadplegen in InSite

Je kunt inkoopoffertes raadplegen InSite.

Wijzigen van de regels en de kop is in bepaalde gevallen mogelijk in Profit.

Inkoopofferte raadplegen in InSite:

1. Open InSite.
  2. Ga naar: Inkoopoffertes.

Purchs_Inkoopofferte raadplegen (10)

Je ziet een overzicht van de inkoopoffertes.

3. Open de inkoopofferte om de regels te raadplegen.
  4. Als je gebruik maakt van offerteaanvragen:
    1. Klik op: de bijlage om het verstrekte bestand met de offerteaanvraag te raadplegen.
    2. Ga naar het tabblad: Offerteaanvragen als het om een inkoopofferte zonder inkooprelatie gaat, waarbij je offerteaanvragen hebt verstrekt aan verschillende inkooprelaties.
    3. Klik op: een offerteaanvraag om de eigenschappen van de offerteaanvraag te raadplegen.
    4. Ga naar het tabblad: Ontvangen offertes als je met offerteaanvragen werkt en offertes ontvangen hebt.
    5. Accepteer of wijs ontvangen offertes af.
  5. Klik op Aanleiding als je gebruik maakt van de workflow Beoordelen inkoopofferte en je wilt de voorgaande versie van de inkoopofferte raadplegen.
  6. Ga naar het tabblad: Workflowhistorie om te raadplegen welke stappen de inkoopofferte in de workflow Beoordelen inkoopofferte heeft doorlopen.

Purchs_Inkoopofferte raadplegen in InSite (20)

Direct naar

1. Inkoopofferte
  2. Inkoopofferte inrichten
  3. Inkoopofferte toevoegen
  4. Inkoopofferte wijzigen/definitief maken in Profit
  5. Offerteaanvragen gebruiken
  6. Inkoopoffertes (zonder offerteaanvraag)
  7. Inkoopofferte raadplegen in InSite
  8. Inkoopofferte beoordelen via workflow
  9. Inkoopofferte omzetten naar inkooporder