Inrichting ordertraject (inkoop)

Bij het inrichten van het ordertraject bepaal je de autonummering, voegt boekingslay-outs en rapporten toe en geeft instellingen op in de algemene instellingen en de boekingslay-outs.

Inhoud

Beschrijving

De inrichting van het ordertraject begint met het opgeven van de algemene instellingen van het ordertraject. Daarna stel je de ordernummers in via de autonummering. Vervolgens voeg je eventueel eigen boekingslay-outs en rapporten toe die je wilt gebruiken in het ordertraject. Je kunt je eigen boekingslay-outs en rapporten baseren op de standaard boekingslay-outs en rapporten die meegeleverd worden in Profit. Daarna stel je de autorisatie in. Iedere menufunctie, elk tabblad en iedere actie kan geautoriseerd worden. Ook kun je autoriseren op de boekingslay-outs.

Is de algemene inrichting gereed, dan geef je daarna de instellingen op in de verschillende boekingslay-outs. Per boekingslay-out bepaal je de ordernummering, of je de orders wilt blokkeren bij een minimum of maximum bedrag, of er vragen gesteld moeten worden over het afdrukken van de rapporten, etc

Werkwijze