Country-by-Country aangifte controleren

Voordat je de Country-by-Country aangifte verstuurt controleer je de inhoud van het .xml-bericht. In tegenstelling tot de functie Controle aangifte bij de aangifte Vpb, worden hier geen foutmeldingen en waarschuwingen getoond, maar alleen de inhoud van het elektronische bericht. Op deze manier weet je welke informatie naar de Belastingdienst wordt verstuurd.

Raadplegen Verzendbericht en Country-by-Country aangifte controleren:

1. Open InSite.
  2. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op: Fiscaal.
  4. Klik op: Vpb.
  5. Selecteer de Cliƫnt Vpb.
  6. Klik op: CbCr 20XX.
  7. Selecteer de juiste Country-by-Country aangifte.
  8. Klik op de actie: Raadplegen verzendbericht.

Via deze functie zie je het elektronische bericht. Alleen het tabblad Aangiftebericht is gevuld.

9. Klik op: Sluiten.
  10. Open de Country-by-Country aangifte.
  11. Ga naar: Status en voortgang.
  12. Vink Aangifte gereed voor verzending aan.
  13. Klik op: Sluiten.
  14. Vul de datum in bij Aangifte gecontroleerd en akkoord.
  15. Klik op: Aanpassen.

Direct naar

1. Country-by-Country
  2. Country-by-Country uitwerken
  3. Country-by-Country gegevens importeren
  4. Standaardrapportage Country-by-Country afdrukken
  5. Country-by-Country aangifte controleren
  6. Country-by-Country aangifte verzenden
  7. Country-by-Country aangifte vrijgeven