Rapportage Country-by-Country afdrukken

Je kunt een rapportage van de Country-by-Country aangifte afdrukken. Via het onderdeel Rapportage open je een scherm met alle rapporten die afgedrukt kunnen worden. Je beschikt voor de Country-by-Country aangifte over enkele meegeleverde rapporten (per jaar). Je kunt deze rapporten naar je eigen wensen aanpassen.

In de Country-by-Country aangifte kun je meerdere landen toevoegen. In de rapporten worden de landen, behalve de eerste, gezien als bijlagen.

Let op:

Het genereren van alle Country-by-Country rapportages (ongeacht het fiscale jaar) verloopt via de wachtrij. Terwijl de taak in de wachtrij wordt uitgevoerd, kun je gewoon doorwerken.

Rapportage Country-by-Country afdrukken:

1. Open InSite.
  2. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op: Fiscaal.
  4. Klik op: Vpb.
  5. Selecteer de cliënt die de Country-by-Country aangifte gaat doen.
  6. Klik op: Aangiftejaar als niet het juiste jaar wordt voorgesteld.
  7. Selecteer het juiste jaar.
  8. Klik op: CbCr 20XX.
  9. Open de juiste Country-by-Country aangifte.
  10. Klik op: Rapportage.

Je ziet nu de standaard meegeleverde rapporten voor de Country-by-Country aangifte:

• Country-by-Country aangifte 20XX Vpb (Profit)

Dit aangifterapport is gemaakt volgens de richtlijnen van de Belastingdienst en gebaseerd op de OESO-rapportage.

Je verstuurt dit aangifterapport naar de Belastingdienst.

• EN_Country-by-Country aangifte 20XX Vpb (Profit)

Deze aangifterapportage is de Engelse vertaling van het aangifterapport dat gebaseerd is op de OESO-rapportage.

• Rapportage Country-by-Country 20XX Vpb (Profit)
    • In Profit wordt standaard een rapportage meegeleverd die je naar de cliënten kunt versturen.
    • EN_Rapportage Country-by-Country 20XX Vpb (Profit)

Dit rapport is de Engelse vertaling van de rapportage die je naar de cliënten kunt versturen.

11. Selecteer het rapport dat je af wilt drukken.
  12. Je opent nu het aangifterapport in .rtf.

Het eerste land is opgenomen in de aangifte zelf. Voor de overige landen is een bijlage toegevoegd.

Direct naar

1. Country-by-Country
  2. Country-by-Country uitwerken
  3. Country-by-Country gegevens importeren
  4. Standaardrapportage Country-by-Country afdrukken
  5. Country-by-Country aangifte controleren
  6. Country-by-Country aangifte verzenden
  7. Country-by-Country aangifte vrijgeven