thumb_up
thumb_down
link
Copy link
Copied
insert_emoticon
lmatfy
Copied

Logging bij het wijzigen van een workflow

Wijzigingen in een workflow (doorgevoerd in de workflow editor) worden gelogd bij het publiceren van de workflow. Ook het aanmaken of verwijderen van een workflow wordt gelogd.

Je kunt dubbelklikken op de mutatieregel en de details opvragen. Hier zie je nieuwe, aangepaste en verwijderde taken en acties in de workflow. De inhoud van de mutatie wordt niet getoond. Als een taak bijvoorbeeld een nieuwe bestemming heeft gekregen, zie je in de logging om welke taak het gaat. De oude en nieuwe bestemming worden niet getoond.

Logboek raadplegen:

Dit kan op twee manieren:

  1. Per workflow

    Ga naar CRM / Dossier / Inrichting / Type dossieritem en open het type dossieritem.

    Ga naar het tabblad Workflows, selecteer de workflow waarvan je het logboek wilt zien en klik op Historie (vanaf Profit 20: Mutaties).

  2. Voor alle typen dossieritem

    Via CRM / Dossier / Inrichting / Workflowmutatie logboek (vergeet niet deze functie te autoriseren).

Direct naar

  1. Workflow
  2. Geen ervaring? Begin met Workflow inrichten in vogelvlucht!
  3. Sturing van workflows
  4. Workflow bouwen
  5. Workflow onderhouden
  6. Logging publiceren workflow

Process

Workflow

Work area

InSite/OutSite