Logging bij het wijzigen van een workflow

Wijzigingen in een workflow (doorgevoerd in de workflow editor) worden gelogd bij het publiceren van de workflow. Ook het aanmaken of verwijderen van een workflow wordt gelogd.

Logboek raadplegen:

Dit kan op twee manieren:

1. Per workflow

Ga naar CRM / Dossier / Inrichting / Type dossieritem en open het type dossieritem.

Ga naar het tabblad Workflows, selecteer de workflow waarvan je het logboek wilt zien en klik op Historie.

2. Voor alle typen dossieritem

Via CRM / Dossier / Inrichting / Workflowmutatie logboek (vergeet niet deze functie te autoriseren).

Direct naar

1. Workflow
  2. Geen ervaring? Begin met Workflow inrichten in vogelvlucht!
  3. Sturing van workflows
  4. Workflow bouwen
  5. Workflow onderhouden
  6. Logging publiceren workflow

Process

Workflow

Work area

InSite/OutSite