CSR-aanvraag (voorbeeld Dossier inrichting)

Laat je medewerkers hun ideeën insturen over CSR met een CSR dossieritem. En maak een CSR portaal.

Voordelen:

• Waarom alles zelf bedenken? Ideeën inspireren weer anderen
  • Inzicht in wat al in behandeling is

Deze afbeelding is van de template die we uitleveren voor nieuwe klanten. Ben je een bestaande klant en wil je deze best practice inrichting bekijken en nabouwen? Vraag dan de nieuwste demo-omgeving aan! (Gebruikers komen bij je licentie op, maar je kunt deze gewoon blokkeren).

Direct naar

1. Dossier
  2. Inrichting
  3. Dossier in InSite
  4. Dossieritem vastleggen
  5. Office-bijlage insturen als dossieritem
  6. Centrale Dossierweergave
  7. Dossieritem wijzigen
  8. Collectief muteren
  9. Dossieritems collectief verwijderen
  10. Dossieritem verwijderen o.b.v. wettelijke bewaartermijn
  11. Dossieritems importeren
  12. Bijlage bij dossieritems raadplegen (tips)