Dossieritem wijzigen

Je kunt dossieritems wijzigen in Profit en/of in InSite.

Dit is afhankelijk van diverse instellingen, zie Bewerken van dossieritem autoriseren. Een belangrijke factor is of het dossieritem in een workflow zit of niet.

Hoe wijzig je een dossieritem:

• Open een bestemming zoals een organisatie of een medewerker, tabblad Dossier.
  • Ga naar: CRM / Dossier / Dossier.
  • Open het dossieritem via InSite en klik op Aanpassen.

Welke gegevens kun je wijzigen:

• Eigenschappen

Dit zijn de gegevens op de tabbladen Algemeen en Speciale velden.

• Bestemming wijzigen

Je kunt een hoofdbestemming, zoals de organisatie/persoon waarvoor het is ingestuurd, niet wijzigen. Extra bestemmingen zoals Contact en Dossier kun je wel wijzigen. Als één dossieritem is ingestuurd op meerdere bestemmingen, dan kun je de bestemming niet wijzigen.

• Office-bijlage bij het dossieritem wijzigen

Je kunt Office-bijlagen (Word/Excel/Powerpoint) onder voorwaarden wijzigen.

De app connector AFAS Temporary Office Access moet gedeblokkeerd zijn.

De maximale bestandsgrootte van bestanden die je via het Profit Communication Center kunt registreren, is 75 MB. Grotere bestanden registreer je door in Profit een dossieritem in te sturen.

• Reacties

Deze kun je altijd toevoegen als je ook gerechtigd bent om het dossieritem te zien.

• Subdossier

In Profit kun je bij een dossieritem altijd subdossieritems toevoegen of verwijderen. In het subdossieritem zelf kun je in Profit de Eigenschappen en de Bijlage wijzigen of een nieuw sub-Subdossieritem toevoegen.

In InSite kun je Eigenschappen bewerken, Bestemming wijzigen en een Reactie aan het subdossieritem toevoegen.

• Kenmerken

Bij een dossieritem dat zich niet in de workflow bevindt, kunnen de kenmerken gewijzigd worden als dit is toegestaan bij het type dossieritem.

Inhoud

Dossieritem wijzigen dat niet in een workflow zit

Op plaatsen waar je ook dossieritems kunt raadplegen, kun je deze vaak ook wijzigen.

Dossieritem wijzigen:

• Open een bestemming zoals een organisatie of een medewerker, tabblad Dossier.
  • Ga naar: CRM / Dossier / Dossier.

Welke gegevens kun je wijzigen:

• Eigenschappen

Dit zijn de gegevens op de tabbladen Algemeen en Speciale velden.

• Bestemming wijzigen

Je kunt een hoofdbestemming, zoals de organisatie/persoon waarvoor het is ingestuurd, niet wijzigen. Subbestemmingen zoals Contact en Dossier kun je wel wijzigen. Als één dossieritem is ingestuurd op meerdere bestemmingen, dan kun je de bestemming niet wijzigen.

• Office-bijlage bij het dossieritem wijzigen

Je kunt Office-bijlagen (Word/Excel/Powerpoint) onder voorwaarden wijzigen.

De app connector AFAS Temporary Office Access moet gedeblokkeerd zijn.

De maximale bestandsgrootte van bestanden die je via het Profit Communication Center kunt registreren, is 75 MB. Grotere bestanden registreer je door in Profit een dossieritem in te sturen.

• Reacties

Deze kun je altijd toevoegen als je ook gerechtigd bent om het dossieritem te zien.

• Subdossier

In Profit kun je bij een dossieritem altijd subdossieritems toevoegen of verwijderen. In het subdossieritem zelf kun je in Profit de eigenschappen en de bijlage wijzigen of een nieuw sub-Subdossieritem toevoegen.

In InSite kun je Eigenschappen bewerken, Bestemming wijzigen en een Reactie aan het subdossieritem toevoegen.

• Kenmerken

Bij een dossieritem dat zich niet in de workflow bevindt, kunnen de kenmerken gewijzigd worden als dit is toegestaan bij het type dossieritem.

Dossieritem wijzigen dat in een workflow zit

Om een dossieritem dat is ingestuurd in een workflow te kunnen wijzigen, moet de taak bij jou als gebruiker staan (zie workflow inrichting).

Dossieritem wijzigen:

1. Open het dossieritem.
  2. Klik op Aanpassen.

Je ziet nu welke onderdelen je kunt aanpassen. Dit kan per workflowtaak verschillen.

Direct naar

1. Dossier
  2. Inrichting
  3. Dossier in InSite
  4. Dossieritem vastleggen
  5. Office-bijlage insturen als dossieritem
  6. Centrale Dossierweergave
  7. Dossieritem wijzigen
  8. Collectief muteren
  9. Dossieritems collectief verwijderen
  10. Dossieritem verwijderen o.b.v. wettelijke bewaartermijn
  11. Dossieritems importeren
  12. Bijlage bij dossieritems raadplegen (tips)