Persoonsdocumenten

Je legt persoonsdocumenten, zoals een identiteitsbewijs, loonbelastingverklaring en verklaring omtrent het gedrag (VOG) direct vast bij het indienst melden van een medewerker in InSite. Door het vullen van een vervaldatum laat je via een signaal de medewerker eenvoudig weten dat de einddatum nadert of is verstreken.

Profielen inrichten

Je richt het toevoegen van de persoonsdocumenten in de profielen voor indienst melden in. Voor de verblijfsvergunning, identiteitsbewijs, tewerkstellingsvergunning en VOG is een aparte context beschikbaar in het profiel die je kunt inrichten. Het veld voor de loonbelastingverklaring vind je onder de context Medewerker.

Vink in de eigenschappen van het profiel de velden Identiteitsbewijs verplichten en Verklaring omtrent gedrag verplichten aan, om de velden verplicht te maken bij het indienst melden. Als deze velden zijn aangevinkt, dan is ook automatisch een controle op land van herkomst. Op basis van land van herkomst wordt na het toevoegen van het identiteitsbewijs ook het toevoegen van verblijfsvergunning of tewerkstellingsvergunning verplicht.

Dossier raadplegen

In de eigenschappen van de medewerker vind je de documenten terug op verschillende tabbladen:

• Identiteitsbewijs, verblijfsvergunning en tewerkstellingsvergunning.

Je ziet deze op het tabblad Dossier en op het tabblad Identiteitsbewijs.

• Loonbelastingverklaring

Je ziet deze op het tabblad Dossier.

• Verklaring omtrent het gedrag (VOG)

Je ziet deze op het tabblad Dossier en op het tabbladen Verklaring omtrent het gedrag.

Signaal

Medewerker Identiteitsbewijzen vervallen (Profit)

Medewerker Verklaring omtrent het gedrag vernieuwen (Profit)

Pagina's InSite

Voor het los toevoegen van de persoonsdocumenten zijn aparte pagina's beschikbaar. Je voegt een persoonsdocument los toe voor de situatie om een document in het dossier na vervaldatum te vernieuwen.

Voeg de pagina's van het type Medewerker verklaring omtrent gedrag en Medewerker identiteitsbewijs toe aan de functionaliteiten.

Direct naar

1. Nieuwe medewerker toevoegen
  2. Autonummering
  3. Werkgevercode als prefix voor de medewerkercode
  4. Formatiebeheer
  5. Medewerker in dienst melden in InSite
  6. Medewerker in dienst melden (Belgiƫ)
  7. Medewerker opnieuw in dienst melden in InSite
  8. Anonieme medewerker
  9. ID-Check
  10. Medewerkers importeren
  11. Draaiboek indienst/uitdienst
  12. Persoonsdocumenten

Process

Medewerker

Work area

HRM