Exporteren (centraal) en importeren (decentraal) (Bakkerijen)

Exporteren:

De centrale omgeving exporteert het factuurbestand. Dit gebeurt via Ordermanagement / Verkoopproces / Exporteren facturen decentraal

Let op:

Je kunt het importeren van het factureringsbestand ook starten via de Commandline waardoor het mogelijk is deze actie met behulp van de Windows Scheduler periodiek automatisch te starten. Het genereren van het bestand kan geruime tijd in beslag nemen, door het proces via de commandline te starten kun je zelf het tijdstip bepalen en zullen de overige Profit gebruikers geen hinder ondervinden van verminderde performance. Je gebruikt dan het commando AFASCMD/CENTRALINVOICED met standaard parameters voor de gebruiker en omgeving.

Importeren:

De decentrale omgeving importeert het factuurbestand. Dit gebeurt via Ordermanagement / Verkoopproces / Importeren facturen centraal.

Let op:

Je kunt het importeren van het factureringsbestand ook starten via de Commandline waardoor het mogelijk is deze actie met behulp van de Windows Scheduler periodiek automatisch te starten. Het genereren van het bestand kan geruime tijd in beslag nemen, door het proces via de commandline te starten kun je zelf het tijdstip bepalen en zullen de overige Profit gebruikers geen hinder ondervinden van verminderde performance. Je gebruikt dan het commando AFASCMD/CENTRALINVOICED met standaard parameters voor de gebruiker en omgeving.

Direct naar

1. Centraal factureren (Bakkerijen)
  2. Activeren Centraal of Decentraal
  3. Communicatie centrale omgeving inrichten
  4. Communicatie decentrale omgeving inrichten
  5. Instellen centrale omgeving per verkooprelatie
  6. Verwerken pakbonnen (Decentraal)
  7. Afgekeurde pakbonnen terug naar bakkerij
  8. Verwerken facturen (Centraal)
  9. Exporteren (Centraal) en importeren (Decentraal)
  10. Crediteren en opnieuw factureren
  11. Uitwisseling van gegevens
  12. Verwerking van betalingen