Afwijkend contact en verstrekkingswijze per rapport inkoop instellen

Je kunt voor de inkooprelatie per type rapport afwijken van de algemene instellingen. Je kunt hier bijvoorbeeld aangeven dat je een bepaald rapport altijd afdrukt. Per type rapport kun je ook een afwijkend contact vastleggen.

Als je een rapport mailt kun je naast een afwijkend contact ook een extra contact (CC) toevoegen die de mail ook ontvangt.

Afwijkend contact en afwijkende verstrekkingswijze per inkoop rapport instellen:

1. Ga naar:
    • Ordermanagement / Inkoop / Inkooprelatie
    • Financieel / Crediteur / Crediteur.
  2. Open de eigenschappen van inkooprelatie.
  3. Ga naar het tabblad: Digitaal.
  4. Klik op de actie: Onderhouden.

Je ziet bovenin de boekingslay-out wat de algemene instelling bij deze relatie is qua verstrekkingswijze en contact.

5. Selecteer het type rapport, bijvoorbeeld ontvangst, waarvoor je een afwijkend contactpersoon en/of afwijkende verstrekkingswijze wilt instellen.
  6. Selecteer een waarde bij Verstrekkingswijze.
  7. Selecteer het contact.
  8. Klik op: Voltooien.

Zie ook

Direct naar

1. E-mailen en afdrukken inkooprelatie inrichten
  2. Rapporten wijzigen/toevoegen
  3. Standaard rapporten instellen in inkooprelatieprofiel
  4. Algemene voorkeur voor e-mailen of afdrukken bij inkooprelatie instellen
  5. Afwijkende verstrekkingswijze en afwijkend contactpersoon per type rapport bij inkooprelatie vastleggen
  6. Inkooporder of betaalspecificatie verstrekken (Gebruik)