Afwijkende verstrekkingswijze importeren

Je kunt de verstrekkingswijze per specifiek rapporttype ook importeren per organisatie/persoon. De import bevat o.a. de velden Verstrekkingswijze en Contact.

Als de menukeuze niet zichtbaar is, moet je deze eerst (laten) autoriseren. Daarbij vind je de menukeuze volgens hetzelfde pad als in het startmenu.

De voorkeur verstrekkingswijze en het algemene contact kun je importeren via de normale organisatie-import.

Verstrekkingswijze en contact per specifiek rapporttype importeren:

1. Ga naar: CRM / Beheer / Import CRM / Verstrekking.
  2. Volg verder de standaard procedure van de importwizard.

Zie ook de Excel-sjablonen en de Simplr-pagina met importdefinities.

Direct naar

1. E-mailen en afdrukken verkooprelatie inrichten
  2. Rapporten wijzigen/toevoegen
  3. Autorisatie van e-mailen rapporten
  4. E-mailserver en afzender instellen
  5. Berichtsjabloon wijzigen
  6. E-factuur inrichten
  7. Standaard rapporten instellen in verkooprelatieprofiel
  8. Algemene voorkeur en algemeen contact voor e-mailen of afdrukken bij verkooprelatie instellen
  9. Afwijkende verstrekkingswijze en/of contact per type rapport vastleggen
  10. CC-ontvanger per type rapport vastleggen
  11. Rapport e-mailen en/of afdrukken (Gebruik)