Cursusfacturen alleen automatisch genereren

Je kunt facturen ook genereren zonder dat je de verkooprelatie een factuur stuurt of mailt, dit gebruik je bijvoorbeeld als je werkt met automatisch incasseren. Je incasseert het cursusbedrag dan bijvoorbeeld in termijnen van de verkooprelatie maar stuurt niet elke termijn een nieuwe ‘deelfactuur’.

Cursusfacturen alleen genereren:

1. Ga naar: CRM / Cursusmanagement / Facturering / Automatisch factureren.
  2. Selecteer een waarde bij Administratie.
  3. Selecteer een waarde bij Factuurdatum.
  4. Vink eventueel Meenemen te crediteren regels aan als je deze ook in de facturen wilt meenemen.
  5. Vink Alle facturen automatisch verstrekken na voltooien niet aan.
  6. Klik op: Volgende.

Je ziet de geselecteerde facturen.

Als je voor een verkooprelatie de Verzamelfactuur over onderdelen heen hebt ingericht, zie je de te genereren factuurregels voor deze verkooprelatie hier wel, maar Profit zet ze alleen klaar. De verzamelfactuur genereer je via de functie Verzamelfactuur.

7. Klik op: Voltooien.

Als je de facturen toch nog wilt afdrukken ga je naar CRM / Cursusmanagement / Facturering / Facturen. Hier selecteer je de facturen en klik je op afdrukken.

Direct naar

1. Cursusfacturering
  2. Inrichting
  3. Cursusfacturen massaal e-mailen en afdrukken
  4. Cursusfacturen e-mailen
  5. Cursusfactuur crediteren, e-mailen, afdrukken en opslaan in dossier
  6. Cursusfactuur crediteren
  7. Factuur wijzigen
  8. Cursusfacturen journaliseren
  9. Cursusfacturen alleen genereren
  10. Verzamelfactuur over Profit modules heen genereren in Financieel