Cursusfactuur wijzigen of verwijderen

Je kunt cursusfacturen die nog niet naar Profit Financieel zijn doorgeboekt nog wijzigen.

Cursusfactuur wijzigen:

1. Ga naar: CRM / Cursusmanagement / Facturering / Facturen.
  2. Open de eigenschappen van de factuur.

Je ziet nu de gefactureerde regels in een weergave.

3. Klik op: Nieuw.

Je kunt het Aantal en de Prijs p/e van de factuurregel zelf bepalen. Verder kun je de Omschrijving van de cursus aanpassen en een Korting opgeven.

Je kunt ook de eigenschappen van een bestaande regel wijzigen of een hele regel verwijderen.

4. Klik op: Voltooien.

Je kunt de factuur nu afdrukken en/of e-mailen.

Cursusfactuur verwijderen:

Je kunt gejournaliseerde cursusfacturen alleen verwijderen via de actie Collectief verwijderen (niet via de knop Verwijderen).

Je kunt onder voorwaarden ook gejournaliseerde mutaties verwijderen via Profit Financieel.

Direct naar

1. Cursusfacturering
  2. Cursusfacturen massaal e-mailen en afdrukken
  3. Cursusfacturen e-mailen
  4. Cursusfactuur crediteren, e-mailen, afdrukken en opslaan in dossier
  5. Cursusfactuur crediteren
  6. Factuur wijzigen
  7. Cursusfacturen journaliseren
  8. Cursusfacturen alleen genereren
  9. Verzamelfactuur over Profit modules heen genereren in Financieel

Process

Cursusfactuur

Work area

CRM