Cursusfacturen journaliseren

Je kunt vanuit Cursusmanagement cursusfacturen journaliseren.

Hiermee boek je de facturen en creditnota's door naar de financiĆ«le administratie en worden journaalposten in Profit Financieel gegenereerd. Facturen en creditnota’s die je hebt gejournaliseerd kun je niet meer wijzigen vanwege de integratie met Profit Financieel.

De facturen en creditnota’s worden in Profit Financieel geboekt in het dagboek dat is gekozen in CRM / Cursusmanagement / Facturering / Instellingen en op de grootboekrekeningen, die gekoppeld zijn aan de artikelgroepen.

Cursusfacturen journaliseren:

1. Ga naar: CRM / Cursusmanagement / Facturering / Journaliseren.
  2. Selecteer een waarde bij Administratie.
  3. Klik op: Volgende
  4. Selecteer de facturen die je wilt journaliseren.
  5. Klik op: Volgende.
  6. Vink Datum boeking facturen gelijk aan factuurdatum als je de factuurdatum als boekingsdatum wilt gebruiken in de journaalpost. Als je dit veld uitvinkt dan gebruik je de Datum boeking facturen als boekingsdatum.
  7. Wijzig eventueel de boekingsdatum bij Datum boeking facturen. Deze datum kun je alleen invullen als je Datum boeking facturen gelijk aan factuurdatum hebt uitgevinkt.

De boekingsdatum zie je in de journaalpost.

8. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Cursusfacturering
  2. Inrichting
  3. Cursusfacturen massaal e-mailen en afdrukken
  4. Cursusfacturen e-mailen
  5. Cursusfactuur crediteren, e-mailen, afdrukken en opslaan in dossier
  6. Cursusfactuur crediteren
  7. Factuur wijzigen
  8. Cursusfacturen journaliseren
  9. Cursusfacturen alleen genereren
  10. Verzamelfactuur over Profit modules heen genereren in Financieel