Bijlage bij dossieritem bewerken (PCC)

Je kunt een bijlage (Word, Excel of PowerPoint-bestand) bij een dossieritem bewerken. Dit kan zowel in Profit Windows als in InSite.

Inhoud

Voorbereiding
  • Je kunt alleen Microsoft Office-bijlagen bewerken van versies van Office die door AFAS ondersteund worden, zie platform- en productondersteuning. Je kunt bijvoorbeeld wel Word-bestanden met de extensie .docx bewerken, maar .doc-bestanden bewerken is niet mogelijk. Het .doc-bestandsformaat is verouderd.
  • Een ondersteunde versie van Microsoft office moet lokaal geïnstalleerd zijn.
  • Je hebt het Profit Communication Center lokaal geïnstalleerd en gekoppeld aan de omgeving.
  • Bewerken is toegestaan op basis van het type dossieritem.
  • Je bent correct geautoriseerd in de InSite-functionaliteit van het type dossieritem. Open het 'Aanpassen' onderdeel en controleer of de part Algemeen geautoriseerd is.

• De app connector AFAS Temporary Office Access moet gedeblokkeerd zijn.
  • Bij InSite gebruik je een door Profit ondersteunde browser. Het bewerken van bijlagen bij dossieritems in InSite wordt niet ondersteund door Mozilla Firefox.
Bijlage bij dossieritem bewerken via InSite
  1. Open het dossieritem in InSite.
  2. Klik op de actie: Aanpassen.
  3. Klik op de actie: Bijlage bewerken.

4. Voer de wijzigingen door.
  5. Klik op de actie: Opslaan.

Bijlage bij dossieritem bewerken en opslaan (Profit Windows)
  1. Open het dossieritem.
  2. Ga naar het tabblad: Bijlage.
  3. Selecteer de Word of Excel-bijlage.
  4. Klik op de actie: Bewerk bijlage.
  5. De vervolgstappen zijn afhankelijk van de situatie:

Bestand wordt automatisch geopend

Bestand handmatig openen via InSite

Bestand handmatig openen via Profit Windows

6.  Voer de wijzigingen door.
  7. Klik op de actie: Opslaan.

Direct naar

1. Dossieritem insturen via het PCC
  2. Profit Communication Center installeren en koppelen aan je omgeving
  3. Dossier inrichten voor InSite
  4. Ondersteuning Microsoft Office
  5. Office-document vastleggen als dossieritem
  6. Bijlage bewerken via InSite of Profit Windows
  7. E-mail in Office 365 vastleggen als dossieritem
  8. Gmail opslaan als dossieritem
  9. Waarom is een type dossieritem niet beschikbaar voor het PCC

Process

Dossier

Work area

CRM