thumb_up
thumb_down
link
Copy link
Copied
insert_emoticon
lmatfy
Copied

Opschonen logging gebruikers

Acties van gebruikers worden in Profit vaak gelogd. Dit betekent bijvoorbeeld dat bij het wijzigen van een gegeven gelogd wordt wie de wijziging heeft doorgevoerd.

Bij het verwijderen van gebruikers wordt de logging op gebruikers niet verwijderd. Je kunt de logging van verwijderde gebruikers verwijderen via de nieuwe functie Algemeen / Beheer / Persoonsgegevens / Bijwerken loggingsvelden. Hierdoor worden de betreffende gebruikersnamen omgezet in de naam AFASUSER.

Direct naar

  1. Verwijderen personen, medewerkers en relaties met mutaties
  2. Stappenplan Klaar voor de AVG
  3. Inrichten Verwijderen personen en relaties met mutaties
  4. Gebruik van privacygevoelige velden raadplegen
  5. Overzicht 'wanneer wat verwijderen' maken
  6. Verwijderen medewerkers
  7. Verwijderen inkoop- en verkooprelaties
  8. Verwijderen ongekoppelde personen met mutaties
  9. Anonieme persoon/medewerker/relatie raadplegen
  10. Opschonen logging gebruikers

Process

AVG

Work area

CRM