Profit-competenties en eigen competenties toevoegen

Je kunt je voordeel doen met de meegeleverde competenties. Als je bij de initialisatie competentiesets hebt overgenomen, worden de betreffende competenties getoond. Deze kun je aanpassen aan de bedrijfssituatie. Daarnaast kun je Profit-competenties of eigen competenties toevoegen.

Profit-competenties en eigen competenties toevoegen:

1. Ga naar: HRM / Competentiemanagement / Inrichting / Competentie.
  2. Klik op: Nieuw
  3. Selecteer of je een Profit-competentie wilt toevoegen, of een eigen competentie.
  4. Indien van toepassing, selecteer de gewenste Profit-competentie.
  5. Klik op: Volgende
  6. Voer een code en een naam in. Als je een Profit-competentie hebt gekozen, worden hier voorgedefinieerde gegevens getoond, maar je kunt deze wijzigen.
  7. Selecteer het gewenste type.

Let op:

Bij het genereren van evaluaties zal Profit alleen competenties van het type Gedragscompetentie of Organisatie/Kerncompetentie meenemen.

8. De toelichting is voor Extern gebruik, want Profit zal deze overnemen op de evaluatieformulieren. Als je een Profit-competentie hebt overgenomen, tref je meestal een ruime toelichting aan. Verwijder de delen die voor de organisatie niet van toepassing zijn.
  9. Klik op: Volgende
  10. Vul de Aandachtspunten (voor intern gebruik) in.
  11. Klik op: Voltooien

Direct naar

1. Competenties inrichten
  2. Profit-competenties en eigen competenties toevoegen
  3. Competentieniveaus indelen
  4. Gedragsindicatoren beheren
  5. Gedragswaarnemingen, coachingactiviteiten, ontwikkeltips en cursussoorten
  6. STAR(T)-vragen, gerelateerde competenties en bijzonderheden