Kopie van Arbo bestand genereren

Je kunt achteraf altijd opnieuw een digitaal bestand aanmaken. Dit bestand wordt dan een kopie-bestand. Dit is mogelijk omdat de reeds verzonden meldingen bewaard worden in Profit. Deze verzonden meldingen hebben in het weergavescherm de status Verzonden.

Kopie-bestand genereren:

1. Ga naar: HRM / Aan- en afwezigheid / Arbo digitaal.
  2. Selecteer de regel van de Arbodienst met de status Verzonden waarvan je een kopie-bestand wilt maken.
  3. Klik op de actie: Aanmaken Arbo melding.

Profit meldt dat het bestand al eerder is gegenereerd, bevestig het genereren van de kopie.

4. Selecteer de bestandslocatie.

Geef altijd een andere locatie op dan de locatie waarin het originele bestand opgeslagen is. Als je toch dezelfde locatie ingeeft als het origineel bestand en dit bestand is nog niet verzonden naar de Arbodienst, dan meldt Profit dat het bestand niet kan worden aangemaakt. Je moet dan een andere bestandslocatie opgeven.

5. Klik op: Voltooien

Direct naar

1. Digitale aanlevering aan arbodiensten
  2. Inrichting instanties
  3. Digitale aanlevering aan Zorg van de Zaak
  4. Digitale aanlevering aan Arbo Unie
  5. Digitale aanlevering aan ArboNed
  6. Genereren en verzenden arbobestand automatiseren
  7. Digitaal bestand handmatig exporteren (kleine arbodiensten)
  8. Arbomeldingen raadplegen, toevoegen of verwijderen
  9. Digitaal arbobestand handmatig genereren
  10. Fouten arbobestand raadplegen en oplossen
  11. Kopie-bestand genereren