Pagina blokken tonen

Je kunt de pagina opdelen in vakken. Aan één vak kun je dan een andere stijl toekennen dan aan een ander vak. Je kunt bijvoorbeeld de koppen op de pagina een andere stijl geven dan het tekstvak eronder.

Paginavakken tonen:

1. Log in en start Sitebeheer.
  2. Ga naar het tabblad: Pagina. Klik op: Bewerken.
  3. Klik op: Ins_Pagina blokken tonen (10).

Je ziet nu allemaal lijnen verschijnen in de tekst. Deze lijnen bepalen welk zinnen/onderdelen bij elkaar horen.

Ins_Pagina blokken tonen (20)

4. Selecteer een vak.
  5. Pas de stijl van een vak aan.
  6. Als je aan een tekstvak tekst wilt toevoegen druk je op Shift+Enter.
  7. Als je een nieuw tekstvak wilt toevoegen druk je op Enter.
  8. Klik op: Concept publiceren.

Direct naar

1. CMS Editor
  2. Basis tekstopmaak
  3. Quote toevoegen
  4. Afbeelding toevoegen
  5. Pagina koppelen aan afbeelding
  6. Eigen knop toevoegen
  7. Video toevoegen
  8. Interne link toevoegen
  9. Hyperlink toevoegen
  10. Speciale tekens toevoegen
  11. Tabel toevoegen
  12. Pagina blokken tonen
  13. Undo/Redo